pátek 27. května 2016

facebook group

Tohle bude asi takovej malej hejt ale mě to prostě už nedá a přímo na místě činu si to vylejt nemůžu protože by mě ukamenovali a taky asi už nemam o čem psát, takže tak.

Na facebooku máme skupinu českých a slovenských au pair v USA. Občas je to dost dobrá sranda, občas bych těm holkám dala na holou a občas kroutim hlavou co všechno se tam člověk nedočte a kam až může růst lidská demence.

Od easy dotazů, jak se do Ameriky dostat a jestli je potřeba agentura. Popřípadě dotaz jak se dostat do rodiny v Californii protože nikam jinam slečna jet nechce. Občas se i řeší kde se v 1 am dají koupit kondomy v tom a tom státě.

Pak si tam taky vylejváme srdce jaký máme parchanty nevychovaný, jaký máme zlý host rodiče a nesmyslný pravidla. Navzájem se tam buzerujem že ta druhá by už dávno šla do rematch a tohle by netrpěla. Blah Blah Blah ...

Pak tu máme taky sluníčkový posty, nebudu jmenovat že jo. Ale jsou tu lidi co píšou jen milý, pozitivní, přeslazený posty jak je život růžovej a na co si stěžujeme.

Občas tam ale taky člověk najde dobrou radu, kam zajít, zavolat, kde sehnat a tak. Takže to vlastně neni uplnej hejt. Jen člověk musí umět používat lupu, protože běda jak se zeptáte na něco, co už na skupině jednou padlo. Je jedno jestli před týdnem nebo půl rokem, máte lupu !

Ono to občas nedá nerejpnout si, že jo. Ale když někdo napíše že je u rodiny rok a půl (tzn.prodloužil) a že host matka je děsná bitch, děti jsou smradi a do toho rodiče chlastaj první ligu, napadne vás jediná otázka. Proč ta holka prodloužila když tam neni šťastná ? !

Když tam přijde holka a zeptá se jestli nevíme o volné rodině v UK, no nevíme, možná zkusit skupinu pro aupair v anglii že jo ...

Pak tam jsou taky takový vykutálený /nebo teda byli/ reportéři z bBlesku, který vykrádali naše storky a psali je do Blesku. Třeba že tlustou holku odmítli vzít do programu protože je moc tlustá. No, sorry, konec konců já bych taky hodně obézní holku nechtěla bejt host matka. Za prvý bych nechtěla platit stravu a za druhý neni to uplně příklad dětem že jo. Ale na druhou stranu ani modelku bych mít doma nemusela pokud bych měla manžela :-D

Ono je potřeba všechno vidět s těma host rodičema z obou stran. Já jsem poznala poměrně hodně am.rodin a vim, že pro ně neni jednoduchý si pustit někoho do baráku, dát mu k dispozici všechno. Ten člověk vidí váš bordel, vaše nedokonalost a vlastně tim, že si najmete nanny / au pair / babysitter si připouštíte že to nedáváte a nezvládáte sami. Jenže, když jste full time mum a full time makáte tak to prostě nejde a oboje neděláte na 100% a o nějaký zábavě a koníčkách si musíte nechat zdát.

Já se snažim bejt neviditelná když jsem off a chci jim dopřát nějakej family time. Za to očekávám ale auto ať mam jak zmizet že jo.

Ale to sem tak nějak odbočila od tý skupiny že jo. Nevadí, sem si chtěla ublognout tak tady to je no :-D

Hezkej víkend a kdo je v USA hezkej prodlouženej víkend. Já jedu za hodinu na Niagara Falls.

Žádné komentáře:

Okomentovat