neděle 8. listopadu 2015

Bal ty more!

Do Baltimore jsem se docela těšila, konečně zase nové město na seznamu a novej špendlík na mapě.

Protože bylo po Halloweenské párty, vyrazily jsme v neděli až kolem 9 abysme se trochu prospaly. Celkově ten víkend i týden byl dost náročnej. 

Nicméně, po příjezdu do Baltimore nás ohromila krásná silueta města který je vidět už z dálnice. GPS nás zavedla až do centra kde jsme hned zacálovaly 20dolarů parkovný a vyrazily jsme na obhlídku města. 


Tentokrát jsme byly poměrně multikulturní sestava, já a češka Hanka, němka Julie a kolumbijka Sara. Obešly jsme přístav, vyfotily pár selfíček, našly jsme nějakou vyhlídku, okoukly ponorku a akvárium (což je tak jediný zajímavý na Baltimore) zvenku. Pak že půjdem do downtown, ok ... Všichni mi tvrdili že Baltimore je i nepokojích bezpečnejch a že se není čeho bát. Jo, kulový. Prej downtown hezký. Kde? Já se bála i ve Stárbaksu objednat kafe. U kostela parčík a v něm tak 50 bezdomovců včetně malejch dětí. Hnus.

V celym Balti jsme byly snad jediný kdo měl bílou kůži.

Doslova jsme pádily zpět do auta. Po ulicích pokřikovaly a somrovaly bezdomovci, raději jsme civěly do chodníku a pelášily zpět. 

Takže jsme se s Baltimore rozloučily a pokud se z nudy nepojedu podívat na rybičky tak do Baltimore nepláchnu ani omylem.

Měly jsme dost času a docela i náladu ještě něco podniknout. Protože bylo hezky jely jsme na Arlington cemetery kde (Sem chtěla napsat bydlí) leží Kenedy a další slavný lidi.

Hřbitov pěknej, ale pořád je to hřbitov. Hezkej výhled na DC protože hřbitov je na mírném kopečku. 


Žádné komentáře:

Okomentovat