pondělí 20. června 2016

King's dominion

Asi mam trochu skluz ale nevadí...

Minulej víkend sme po nekonečnym dohadování kdy kdo může a nemůže vyrazily do King's Dominion, coz je obdoba zábavního parku Six flags. Vezla nás němka Tina, která normálně neřídí, prvně jela po dálnici a je jí 18. Takže samotná jízda byla jak na kolotoči.

Přijely sme chvilku po otevíračce, bylo odporný vedro, ale rozhodně bylo líp než tejden před tim kdy se nedalo ani dejchat. Vběhly jsme do areálu a už jsme to štrádovaly na první horskou dráhu. No docela dobrý. Pak vysokej kolotoč, jakože řetízák, super výhled ale Tině se dělalo zle :-D

Pak sme se rozhodly jít na vodní atrakce a to bylo super, divoká voda, no byly sme komplet durch mokrý ale co, dyk je vedro ze jo. Já dostala zásah do ksichtu takže make up tatam a panda byla na světě.

Po vodních atrakcích nás čekaly další horský dráhy a zároveň ta nejhorší která jela kolmo k zemi. Nejdriv se mi tam moc nechtelo ale nakonec to bylo super. Celý tělo omlácený a modřiny mam jeste dneska.


Na další dráhu sme šly jen tak ze srandy vypadalo to jako nic ... jelo to teda rychle do takovy spirály a pak to vypadalo že vlastně vůbec nic ... Jenže ! Bylo to v prostředí jakoby továrny. Vozejčky byly ve tvaru auta. Nejdřív teda ta spirála šílenou rychlostí že sem myslela že mi to utrhne hlavu. Pak na nás vybafnul oheň a já furt proč je tam takovy teplo a pak sme jely do nějakyho tunelu a jelo to nahoru dolu doleva doprava kolmo šikmo snad i hlavou dolu a nakonec nás to vyfluslo ven a trochu nás ostříkla voda. No, to sem nečekal.


Nakonec jsme šly do strašidelnýho hradu kde jsme laserovou pistolí zabíjely nějaký zrůdičky.






Žádné komentáře:

Okomentovat