čtvrtek 16. června 2016

Středa večer

V úterý jsem upekla dort. Mrkvovej. Prvně v životě. Voněl jako perníčky. Chutnal na pohled dobře. Host máma má narozeniny dneska nebo zejtra. Nevim. Ale bylo v plánu ze s holkama neco pripravime /vice mene ja, emily ozdobi /.
Takze sem jak magor celou stredu litala po kramech. Koupila hezky uterky jako dárek, lahev vína, balonek, svíčky, dekoraci na dort a kytku.

Po škole mi malý tele propíchlo balonek, tak mezitim co starší cvičila s trenérem /ne proto, že jsme bohatý, ale proto že je tlusá má trenéra až do domu/ jsme vyrazily s malou znova do Dollaru koupit balon.

Prijely sme akorat kdyz si starší dávala cukrovou svačinku a my mohly začít zdobit dort. Udělaly jsme creme cheese frosting a barvičkama napsaly happy birthday, zapíchaly svíčky a namalovaly pár mrkví kolem.

Akce byla predem naplanovana. Nenapadne sme poslaly smsku ze mama musi prijit domu driv jestli je to mozny, ze potrebuje mala poradit s ukolem ze se maji na neco zeptat rodicu. Mama psala v 7 ze vyjizdi z kanclu, vecere byla hotova a vse naplanovano. Ve velky jidelne sme vse schovaly a modlily se, ze mama nepujde poslat nejaky email do pracovny, coz je pres velkou jidelnu.

Prisla domu a rika, nevadi kdyz si poslu email ? A bezela z chodby do pracovny. Emily jí odtáhla zpátky zase pres chodbu do kuchyně a katastrofa byla zažehnaná. Kdyz sme vsichni dojedly, já se jakoby vyparila dolejt si vodu do sklenice a starší host mámu zabavila nějakejma kecama. My jsme zapálily svíčky, popadly dárky a plížily se ke stolu. Kdyz si nás pomalu všimla začaly jsme všechny zpívat. Bylo to hezký a byla překvapená. Moc děkovala a dort chutnal. Ufff...

Mezitim, mi taky stihla říct že nová aupair nepřijede. /je to holka co byla kamaradka s minulou au pair a odjela v zari 2015 domu a chtela se vratit znova ale na studentsky protoze uz ji je pres 26/, Byla na ambasade a nedali ji viza. Jak by taky jo ... J-1 ji vyprseli v zari lonskyho roku, v dubnu tu byla na estu a ted si zada o studentsky ? to smrdi i me a to nejsem pracovník na ambasádě.

Nicmene kdyz tu byla, tak sem se ji ptala jesi uz ma viza a pro jaky si jde..rikala ze je to easy kdyz ma sponzora. No, tak asi neni :-D Jako bych si to nemyslela...

No a nase hm je slusne v prdeli protoze obvykle ma ap vybranou v breznu/dubnu a ted ji hori koudel u zadku ze bude bez ap... vymejsli ruzny varianty, i varianta bez ap ji napadla ale to bohuzel nepripada v uvahu, kor kdyz starsi jeste neridi.

Takze sem vyvesila po facebooku inzerci na vsech ap skupinách kde se nacházím. To co mi chodí za odpovedi me ani ve snu nenapadlo ze je nekdo schopnej vyplodit. Napsala sem ze hledame holku, ktera prodluzuje ne rematch /vymena rodiny na kterou ma clovek 14dni/ a ze hledame nekoho od září podmínkou věk 24+ ... Ozvala sem i holka co je doma v Brazilii a je jí 18let .. jak se chce starat o dve pubertacky mi neyla schopná říct. když někdy neposlouchaj mě, jak budou poslouchat holku o dva roky starsi to nevim ... Pak mi psalo x holek v rematch ejstli by je rodina nemohla vzit driv. Jasne, proc nezivit dve au pair.

Co me zarazilo, ozvaly se mi jen dvě holky z Evropy, ostatní byly holky z Jižní Ameriky. A děs a hrůza. Jedna měla asi 100kilo .. to by si tady nepripadala dobre. Ja tu zeru jako kralik a je mi hanba ze mam v pokoji balik bramburku jak oni sou vsichni az na starsi stihli, sportovni a nejedi sladky..

Snazim se ukecat kamaradku, ktera prave prodlouzila at sem jde aby sla do rematch v sprnu a jela sem. Mela by se jako princezna. Ale chce te rodine dat jeste sanci, protoze spatny zkusenosti s nima nema, jen o nich slysela od minule ap. Tak uvidime.


Pár perlicek

dneska se u nas pres safewayem stala bouracka, a tady kdyz se neco stane tak prijedou vsichni - hasici, policajti i zachranka i kdyby neslo o nic hroznyho. Takze sem si koupila malou zmrzlinu ,preparkovala bliz a cumela jak keliska na policajty a hasice :-D

černej humor:
"dneska si pustim gay porno, na podporu Orlanda"

Žádné komentáře:

Okomentovat