úterý 26. dubna 2016

Víkend

Aby nestála řeč... Ivetce přijela mamka na návštěvu tak jsme se domluvily že pojedeme do Annapolis a v neděli do Philly <3

Klasika, jako dycky když se chystáme do hlavního města Marylandu - Annapolis začne chcát. Odkládáme odjezd o půl hodinky minimálně páč po o má přestat chcát. Jedu do Dollaru a utratim 20 za samý potřebný věci i když původně jedu jen pro odlakovač.

Vyjíždíme a chčije čim dál víc. Parkujeme, poprchává. Ok ... Našly jsme dobrý parkování za dobrý prachy a vyrážíme do města. Nacházíme peckovej krám s čerstvejma palačinkama. Náplň si buď člověk může vybrat sám nebo už z předdefinovaných variant. Dávám si karamel, čokoládu jahody. Ivet testuje slanou variantu se sýrem a slaninou. Tina si dává čokoládu a maršmelouny. Sladký jak cecek prej. Moje se povedla a Ivetina byla taky mňam.

Do Námořní akademie se nedostaneme páč Ivetka nemá žádnej doklad. Takže příště. No aspoň víme kam pojedeme až nebude co. Aspoň budem moc okukovat námořníky. I když tam jsou samý ucha a my jsme stařeny. Teda já, Ivet ne.

Jedem hledat maják. Už po 2. Nacházíme maják, park i pláž. Paráda. Vstup 3dolary. Už víme kam v létě. Divnej písek. Přes žábu nám skočí žába a němka má infarktovej stav.

V neděli vstávám v půl 6. Ještě dřív jak do práce! Vyjíždíme do Philly. Kdo ví a zná je mu jasný že Phillu miluju a celou Pennsylvanii taky. Město sme prošly klasicky. Moc sem nefotila památky spíš to co jsem z minula neměla a takový ty detaily na co člověk narazí omylem. Viz. Instáč. (katchichi89)
Snapchat nemám :P Takže pardon, že vás nezahltim fotkama z downtownu a Rockyho schodů. Myslim že to tu už někde z kraje bude a opakovat se nechci.

Na pozdní oběd jsme se zastavily zase v Reding Market. Nejlepší místo na světě. Koupila sem si makronky a čínský nudle po kterejch prahnu uz dlouho. Mňami. Holky ochutnaly cheesesteak a taky mnami. Taky sem si v čínataunu dala babltýčko.







Žádné komentáře:

Okomentovat